Wij zijn WP Host.

Wij zijn dé managed WordPress hosting provider van Nederland

Na jarenlange hostingervaring zijn we ons specifiek gaan richten op WordPress. Vind maar eens een partij die ’s werelds meest gebruikte CMS als speerpunt heeft op het gebied van veiligheid, dagelijkse backup, proactief beheer, monitoring & de beste schaalbare hosting. De afgelopen jaren zijn onze diensten in snelstreinvaart doorontwikkeld.

  • Ongeëvenaarde prestaties
  • Flexibel en schaalbaar
  • State-of-the-art beveiliging
  • Razendsnelle ondersteuning

A tot Z

We hebben een breed netwerk met specialisten die je van a tot z verder kunnen helpen. In samenwerking met onze specialisten ontwikkelen we nieuwe WordPress websites of geven we bestaande WordPress websites een nieuwe jas. Maar ook kunnen we je WordPress website maximaal optimaliseren voor Google of de marketing voor je uit handen nemen.

Voor wie?

Iedereen met een WordPress website is bij ons aan het goede adres! We focussen ons op bedrijven, bureaus, webshops en stichtingen/goede doelen. WP Host is dé managed WordPress hosting provider van Nederland. Momenteel helpen we met ons team heel veel tevreden klanten en hebben we grote ambities!

Missie

Het is onze missie om iedereen met een WordPress website maximaal te ontzorgen en met onze managed hosting pakketten je de beste ervaring te geven. Laat de techniek door ons regelen, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent. WP Host wil toegankelijk zijn voor de startende ondernemer, maar ook de grote enterprises bedienen.

Ons team

Wij zijn WP Host

Jacob
Jacob
Samen maken we een succes van jouw WordPress website!
Tim
Tim
Ik breng je verder met je WordPress website en denk graag met je mee!

Wat onze klanten vertellen over ons

Wij zijn erg tevreden over WordPresshosters. Sinds onze website daar draait is hij veel sneller. Bovendien wordt alles goed geregeld en hebben wij er zelf geen omkijken naar.

David van Wessel
Advocatenkantoor van Wessel

Verder kennismaken?

Neem dan nu nog contact op met ons of plan direct een online kennismakingsafspraak!