Wij zijn trots op al onze trouwe klanten!

WP Host Klanten

Klanten

We zijn trots op onze trouwe klanten die gebruik maken van onze diensten. We laten daarom ook graag onze klanten aan het woord.

Niba Design

Niba Design

5-sterren support, geen vraag is te veel en WP Host staat altijd voor je klaar. Hosting is snel en WP Host heeft de kennis om je bij al je vragen te helpen.

Paans Installatiebedrijf

Paans Installatiebedrijven

WP Host helpt ons bij het professionaliseren van onze website. Dienst is super, door middel van wat ik persoonlijk heb mee mogen maken.

Delta Finance en Control

Delta Finance & Control

Ik vind het een fijn idee dat mijn website op de achtergrond wordt gecheckt en wordt geüpdate. Als ik een vraag heb krijg ik snel het juiste antwoord. Goede service!

Hollandse Meesters

Hollandse Meesters

Prima diensten! Snel, vriendelijk en WP Host is betrokken en denkt mee. Ze zijn snel bereikbaar (bij hoge nood ook in de avonduren)!

Advocatenkantoor Van Wessel

Advocatenkantoor van Wessel

Wij zijn erg tevreden over WordPresshosters. Sinds onze website daar draait is hij veel sneller. Bovendien wordt alles goed geregeld en hebben wij er zelf geen omkijken naar.

Redemption church

Redemption Church

Nette hosting die ontzorgt. Ook krijg je als klant een uitgebreide rapportage. Makkelijk bereikbaar, goede technische kennis. Problemen zijn snel verholpen.

Sportvereniging Vridos

Sportvereniging Vridos

Top! Altijd snelle en persoonlijke response. Geen problemen meegemaakt.

Huijben Mediation

Huijben Mediation

Ik ben tevreden over WordPresshosters. Naast goede dienstverlening denken ze mee! Zowel qua opzet, inhoud als klantgerichtheid.

Bij Moeders Mooiste

Bij Moeders Mooiste

De hosting is perfect! Al twee jaar zonder klachten! Support en nazorg is duidelijk en helder. Al heb ik het nog niet nodig gehad. 😁

Opvoedcoach Laura

Laura Goeree

Hosting is betrouwbaar, stabiel & super snel. WP Host staat direct klaar wanneer je vragen hebt. Altijd beschikbaar, zeer behulpzaam en goede uitleg.

Quist vloerisolatie

Quist Vloerisolatie

Top bezig, WP Host! Zeer tevreden. Razendsnel! Max Verstappen niveau. Altijd goed contact. Zaken worden snel opgepakt. Fijn dat WP Host altijd meedenkt naar oplossingen.

Gusto

Gusto Gorinchem

zo, ff import in de webshop… dit duurde eerder een half uur, nu 5 minuten.

Grow

Grow Design Leadership Education

Heel goed, jullie staan altijd voor ons klaar en bij problemen wordt er direct actie genomen, zelfs ook ’s avonds indien nodig!

Mijn leven met Jezus

Mijn leven met Jezus

Er is veel kennis in huis, er wordt adequaat gereageerd. WP Host is vriendelijk, behulpzaam en proactief. Dat ik me werkelijk geen zorgen hoef te maken over de techniek achter de website, vind ik een heerlijk idee.

Enthousiast geworden?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.